پاورپوینت بررسی معماری موزه و مرکز دانش علوم اسلامی شهر حلبان عمان

   تعدادبرگ: 55 اسلاید دارای نقشه و تصاویر .   قیمت: 000 تومان   حجم فایل: 2694 kb  تعدادمشاهده  25  

پاورپوینت بررسی معماری موزه و مرکز دانش علوم اسلامی شهر حلبان عمان 
 
بخشی از مطلب
-    موزه ابزاری است که برای ساختن، برپا کردن و بهره‌برداری از آن دو قطب عمده شرکت دارد، قطب اول مرکز اقتدار و حکومت است که به کمک کارشناسان خود، امکانات خود و منابعی که فراهم می‌آورد، نقش خود را در شکل‌گیری آن ایفاء می‌کند. قطب دوم جامعه‌ای است که براساس عروج افکار باطنی خود، دانشهای خود و توانائیهایی که اعضای آن بصورت پیوندهای ارگانیک و مکانیک با یکدیگر دارند، در برپائی این موزه و اداره و بهره‌برداری از آن مشارکت فعال می‌نمایند. بنابراین، این دو قطب نیاز به برپائی چنین موزه‌ای را احساس و با یاری یکدیگر آن را طراحی، اجرا، اداره و از آن بهره‌برداری می‌کنند.
-    موزه آئینه‌ایست که قومی، ملتی، امتی، جامعه‌ای (خرد یا کلان) در آن می‌نگرد تا خود را در آن بازشناسد؛ جائی است که این مردم بیان سرزمینی را که به آن وابسته هستند، در آن می‌جویند، مردمانی که به این قلمرو پیوند خورده‌اند و تداوم نسلهای سلف خویشند. موزه آئینه‌ای است که این مردم آن را در مقابل میهمانان خود گسترده‌اند تا اولویت اعمال، رفتار و صمیمیتهای خود را بهتر به آنها نشان دهند و بهتر بفهمانند. 
-    موزه بیانی از انسان و طبیعت است، طبیعتی که انسان در درون آن، در درون محیط طبیعی‌اش تفسیر و تبیین می‌گردد. طبیعت در آن به حالت وحش خود ولی به صورتی نمایش داده می‌شود که جامعه سنتی و جامعه صنعتی به نظر خود آن را مطابق با خواسته‌های خود درآورده و با خود منطبق نموده است.
-    موزه بیانی از زمان است، و آن وقتی است که تفسیرها و توصیفها در این سوی زمان اوج می‌گیرند؛ موزه جائی را نشان می‌دهد که انسان در آن ظاهر شده، مرحله به مرحله و طبقه به طبقه، در طول زمانهای ماقبل تاریخ و تاریخی در آن زیسته، از آن گذر کرده و به زمانی می‌رسد که در آن زندگی می‌کند. موزه با گشودن دریچه‌ای به زمانهای فردا، خود را به تصمیم‌گیرنده تحمیل می‌کند، ولی در این صورت، یک نقش اطلاع‌رسانی و تحلیل انتقادی را ایفا می‌نماید.
موزه تعبیر و تفسیری از فضا است. فضاهای ممتاز و برتر، یا متوقف، یا در راه.
طراحی موزه و مرکز دانش علوم اسلامی، نمایانگر عصر طلایی دوران اسلام بوده، و جهت ارتباط بین دانشکده علوم و تکنولوژی آلمانی با فرهنگ و هنر اسلامی در شهر حلبان عمان ساخته شده است. این ساختمان به واسطه ایجاد تعالی بین بین هنر، علم، طبیعت و هندسه طراحی شده و نمادی از بی نهایت و الوهیت می باشد. روش های نوآورانه متعددی برای ارائه موفقیت آمیز بودن طرح پروژه مورد استفاده قرار گرفته است. 
طراحی موزه
ساختمان مرکز دانش علوم اسلامی از دو بخش تشکیل شده است: یک پوسته بتنی با هندسه اسلیمی که ساختمان را در بر گرفته است. الگوی هندسی انتخاب شده برای پوسته بیرونی با الهام از دانشکده قرویین انتخاب شده که یکی از نمادهای آموزشی اسلامی در کشورهای مسلمان به شمار می رود. پهنای الگوی هندسی نمای ساختمان با توجه به جهت حرکت خورشید متغییر بوده و دارای ضخامت متفاوتی از هر سمت می باشد. اضافه شدن ویژگی کنترل نور و دما به واسطه سازه و الگوی بصری ساختمان، از عوامل مهم اقدامات معمارن پروژه محسوب می شود.
طراحی موزه
نحوه قرارگیری ساختمان اصلی بر طبق موقعیت تابش خورشید و جهت باد غالب تعبیه شده است. ورودی اصلی ساختمان توسط یک برش عمدی از پوسته هندسی برجسته شده است. طبقه همکف ساختمان یک نمایشگاه با متراژ 1200 متر مربع را در باکس مکعب داخلی فراهم کرده است. این فضا به عنوان یک محدوده موقت برای بازدید از نمایشگاه طراحی شده که در ادامه کاربری هایی همچون: کتابخانه میراث پژوهشی، کافی شاپ و گالری به آن اضافه شده است. بخشی از فضای نمایشگاه به کشتی تک دکله چوبی اختصاص یافت تا ادای احترامی به تاریخ دریانوردی کشور عمان باشد. 
طراحی موزه
در مرکز ساختمان دو راه پله بی پایان طراحی شده که مفهوم سفری معمارانه به نمایشگاه آثار هنری و تاریخی سراسر دنیا از جمله یک ساعت خورشیدی (Sundial) فعال که در بخشی از محدوده نورگیر ساختمان قرار گرفته است. گالری نمایشگاه مملو از طیف وسیعی از مصنوعات تاریخی بین المللی است که شامل ابزار علمی و هنری کلاسیک یونان در قرون اخیر، روم، دوره اسلامی و عصر حاضر  را به نمایش می گذارد. 
طراحی موزه
گالری مجمومه به سه بخش تقسیم شده است: بخش اول شامل طبف متنوعی از ابزارهای تاریخی ریاضی دان ها، زمین شناسی، ناوبری، نجوم، ابزار بصری و ابزار مکانیکی است. بخش دوم شامل کتابخانه علوم و تاریخ است. بخش نهایی به برنامه های آموزشی اختصاص یافته، جایی که بیشتر برای دانشجویان دانشگاه آلمانی GUtech شهر حلبان عمان اختصاص یافته است.و

 
کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,موزه و مرکز ,دانش علوم اسلامی , شهر حلبان عمان ,پاورپوینت بررسی ,موزه ,نمونه موردی موزه ,نمونه مشابه موزه ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی معماری موزه قوم نگاری بوداپست مجارستان
پاورپوینت بررسی معماری موزه تصویر و صدا (MIS) ریودوژانیرو
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری گالری apm
پاورپوینت تحلیل معماری موزه آتشفشان فرانسه
پاورپوینت تحلیل بررسی موزه ملی کره موزه ملی تاریخ و هنر کره جنوبی
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری موزه تاریخی نینگبو اثر وانگ شو
پاورپوینت تحلیل بررسی موزه ملی دریایی بوسان کره جنوبی
پاورپوینت تحلیل بررسی موزه منطقه ای پوئبلا، مکزیک
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری موزه جدید هنرهای معاصر نیویورک، آمریکا SANAA
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری موزه هنر دنور دنیل لیبسکیند و تحلیل آن
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری مرکز هنری Zhejiang Lishui Guyanhuaxiang
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری موزه و کتابخانه ملک تهران
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری عمارت ملک در مشهد
پاورپوینت بررسی تجربه بازدیدکنندگان در موزه یهودی برلین توسط دانیل لیبسکیند
پاورپوینت تحلیل معماری موزه سمیه یا سومایا Soumaya Museum مکزیک
پاورپوینت بررسی معماری موزه باستان شناسی و تاریخ ملی ایران
پاورپوینت بررسی معماری خانه فرهنگ و هنر اروپا خانه اپرای گراتس
پاورپوینت بررسی معماری غرفه‌های تم Expo '67- انسان در جامعه، انسان و سلامتی او
پاورپوینت بررسی معماری غرفه پاویون کانادا Expo '70 در اوزاکا، ژاپن
پاورپوینت بررسی معماری موزه مردم شناسی دانشگاه بریتیش کلمبیا

پاورپوینت بررسی کمپ آموزشی ورزشی مدرسه‌ ای لتوو در مسکو

پاورپوینت تحلیل بررسی معماری مسجد دانشگاه تهران

پاورپوینت تحلیل بررسی نمونه موردی دانشکده هنرهای زیبای تهران

پاورپوینت بررسی معماری دبیرستان دفو جونیور در شانگهای چین ، مدرسه پایدار

پاورپوینت طراحی معماری ساختمان وزارت (MOPTT)در شیلی,pptx

پاورپوینت تحلیل معماری مدرسه غیاثیه خرگرد

پاورپوینت بررسی و تحلیل فضای شهری بلوار شاهد و میدان مادر شهر مشهد

موزه ,پاورپوینت ,بررسی ,معماری ,تحلیل ,مرکز ,بررسی معماری ,معماری موزه ,پاورپوینت تحلیل ,پاورپوینت بررسی ,تحلیل بررسی ,پاورپوینت تحلیل بررسی ,پاورپوینت بررسی معماری ,تحلیل بررسی معماری ,جنوبی پاورپوینت تحلیل
مشخصات
آخرین جستجو ها